Deodoranter!

0 Flares 0 Flares ×

Jag har testat några olika sorters deodoranter och tänkte rangordna dom lite åt er. Alla är fria från aluminium. Varför du ska undvika aluminium kan du läsa om här.

Weleda citrus, sprayflaska. Denna deodorant funkar inte alls, tyvärr. Doftar supergott en liten stund men precis som det brukar vara med citrusdofter försvinner doften snabbt och den gör ingen skillnad alls i armhålan. 1 av 5.

Weleda sage, sprayflaska. Den har en örtig doft som jag gillar. Denna tycker jag håller ett tag och neutraliserar svettdoft under en vanlig jobbdag (jag jobbar på kontor). 4 av 5.

Urtekram nordic birch deo, denna känns mest av dom listade här som en konventionell deodorant tack vare konsistensen och förpackningen som är en glasflaska med roll on-applikator. Denna funkar inte heller. Den doftar väldigt mildt och gott men doften försvinner snabbt och hjälper inte till att neutralisera svettdoft. 1 av 5.

Thai kristall deo, roll on-förpackning. Väldigt rinnig så skaka den inte innan applikation. Luktar ingenting särskilt men jag tycker den neutraliserar svettdoft och funkar ganska bra. 3,5 av 5.

Har en till ekologisk deo jag testat som nästan gör svettdoften värre men jag har tappat namnet på den… lovar att återkomma.

Funderar på att köpa true undercover agent. Någon som testat?

image

image

0 Flares Facebook 0 Twitter 0 Pin It Share 0 0 Flares ×

2 reaktioner på ”Deodoranter!

  1. åh, jag minns det där jobbiga testandet innan jag hittade rätt! För mig funkar flowers deo, från färg & förändring alldeles utmärkt, helst dagens början-doften eftersom aprikosros ger mig kli. Lindblom är inte alls lika effektiv, och jord har jag inte provat alls.
    Läst en del bra om undercover agent men inte provat den.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *