Maja Ahnborg Jandi heart eco Nora Cederin
0 Flares 0 Flares ×

Delagoon – Somehow

I måndags började vi musikvideoinspelningen av Delagoons låt Somehow. Jag sminkade halva gänget. Närmare bilder på sminket får ni se när videon släpps. Musikvideon är regisserad av Jonatan Södergren och Nora Cederin är fotograf.

Delagoon somehow Jonatan Södergren

Jonatan Södergren

Maja Ahnborg Oh my management Delagoon

Maja Ahnborg

Delagoon somehow engelbrekts församling

Maja & Olof

Vi var i Engelbrektskyrkan på Östermalm som är supervacker och det var bäcksvart när solen gick ner, vilket skapade bra spöklik stämning.

Jag kan tycka kyrkor är fina, förstås men trots att jag inte är troende har jag alltid känt mig trygg och välkomnad av svenska kyrkan i alla fall. Det beror nog också på att jag haft äran att träffa sjukt fina människor som arbetar som diakoner inom Svenska Kyrkan.

Har ni någon relation till kyrkor?

 

0 Flares Facebook 0 Twitter 0 Pin It Share 0 0 Flares ×
Share: