Influencers jag följer och älskar – se vilka här

0 Flares 0 Flares ×

Jag borde skämmas över hur dålig jag varit på att tipsa om andra bloggare jag följer i sociala medier, trots att folk varit gulliga att tipsa om mig. Därför tänkte jag nu vidga era vyer och länka till några som jag tycker skapar fantastiska saker.

Jenny Mustard – Känner henne inte personligen, men skulle gärna göra det för Jenny är skarp både i bild och huvud. När jag gjorde en kampanj åt Fair Action var hon en av dom första jag tänkte på att jag ville jobba med och hon och hennes partner David var fantastiska att jobba med. Dom lever ett drömmigt minimalistiskt liv i Berlin, lagar veganskt och verkar ha världens härligaste förhållande och vardag. Spana in och fantisera om ett liv tomt på prylar och fullt av kreativitet i hennes youtube-kanal och instagram.

Beauty and bullshit – Okej, det är väl ingen hemlighet att Camilla är en av mina närmsta vänner, men förutom att vara en fantastisk vän så är hon ett jävla sminkgeni. Jag älskar att se hennes sminkningar och hennes fantastiska ansikte. Hon är lika snygg på nära håll med sin fantastiska dockhy och ögon som blir små skärvor när hon skrattar och så en sylvass vinge och ett kaxigt läppstift på det. Kolla bara! Du hittar bloggen här och instagram här.

Cashew Kitchen – Jag träffade Agnes Gällhagen när vi delade kontor och sedan dess är hon en kär vän. Hon tar fram egna, veganska, recept och stylar och fotar. Hennes mat smakar fantastiskt (jag har haft äran att smaka flera gånger) och bilderna är svingrymma. Hon håller även kurser då och då i matstyling och fotografering. Du hittar hennes blogg här och hennes instagram här.

Teknifik – Elin Häggberg har jag också lärt känna genom bloggsammanhang. Hon är väldigt, väldigt snäll, väldigt väldigt kunnig och jävligt ödmjuk. Som namnet antyder bloggar hon om teknik och hon gör det bra. Jag blir ofta inspirerad av hennes sätt att driva företag och konsulterar hennes gärna i mina frågor kring allt möjligt tekniskt. Här är bloggen och här hittar du hennes instagram.

Clinholm Design – Denna person vet jag dessvärre inte så mycket om än, mer än att hon verkar heta Clara Lindholm och homestylar för Historiska hem, vars styling och fotografier jag beundrat länge. När jag och mitt ex skulle köpa lägenhet sökte jag mig ofta till deras hemsida och drömde mig bort, sedan blev det faktiskt så att vi köpte en lägenhet genom Historiska hem! Om ni är såna som jag som gillar stökiga linnelakan i grå toner och eukalyptusblad (asså jaaa, I love that shiz) så är det här rätt konto för er.

 

 

 

0 Flares Facebook 0 Twitter 0 Pin It Share 0 0 Flares ×

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *