0 Flares 0 Flares ×

Hej i semestern!

Dom senaste månaderna har varit ganska omvälvande. Jag har sålt mitt allra första boende, köpt en ny lägenhet tillsammans med min pojkvän, sagt upp mig från min fasta anställning och tackat ja till en ny anställning på Fair action. Jag har också startat företag; Muro Konstagentur! Trots detta känns det som att jag mest oroat mig, legat vaken och haft ont i magen. En liten påminnelse till mig själv vore därför på sin plats: Alejandra, du klarar dig finfint oavsett hur allt känns.

Jag tänkte ge er en liten uppdatering på hur min hy ser ut en vanlig dag som denna. Såhär ser min hy ut nu för tiden ”as it worst”. Jag kommer nog aldrig få porslinshy, men det är så skönt att inte ha underhudsfinnar och acne med allt vad det innebär (att det kliar, att det gör ont, att sminket är svårare att få till och att man, tyvärr, känner sig ful…).

Om ni undrar vad som hänt med mitt hår så… Jag var på Life-butikens rea och köpt en förpackning henna, trodde jag, men det var visst vanlig hårfärg fast en naturligare variant. Jag som inte har någon större erfarenhet av hårfärgning tänkte att äsch, det blir nog bara lite ljusare brunt på sin höjd, eftersom jag har mörkt hår. Men… det blev orange. Så här går det när man inte gör sin tonårsrevolt i tonåren utan ska testa grejer när man närmar sig 30. Well… Eftersom det ändå är blekt nu tänkte jag testa märket Manic panic som är veganskt. Det är väl inte superekologiskt, men ska, vad jag förstår, inte vara en av dom värsta bovarna.

Om ni vill se hur min hy såg ut för ett drygt år sen och tidigare än så kan ni klicka här och här.

Jag har också nyligen köpt massa produkter ifrån Puro bio på Econaturs webshop och håller på att testar dom. Jag återkommer med recension av produkterna jag provat inom kort.

Kram och hej!

 

 

0 Flares Facebook 0 Twitter 0 Pin It Share 0 0 Flares ×